Prosjektmidler 2019

Sparebanken Vest

Torsdag ettermiddag vart Fitjar IL og to representantar invitert til ein gåvefest arrangert av vår gode samarbeidspartner Sparebanken Vest. Kvart år delar de ut store summar til lag og organisasjonar, og i år var me så heldige og få tildelt heile 70.000,- i gåve. Fitjar IL setter utrolig stor pris på gåva, og det gode samarbeidet me ellers har heile året. Me er stolt og kunne samarbeide med ein lokal bank som sette sin tillit til oss, og ikkje minst vestlandet.

Banksjef på Stord, Arve Havnerås hadde også ei lita overraskelse til alle gjestane - frå 2020 vil SPV gje kundeutbytte til alle privatpersonar som er kundar i banken!

Filmen frå dette kan ein sjå her: kundeutbytte SPV

"Saman gjer me det betre"