Fitjar Treningssenter - sommer 2019

Gruppetimer og adgang i juli måned.

Fitjar Treningssenter vil holde åpent som vanlig, 24.7 gjennom heile juli månad også.

Det vil også bli satt opp fleire gruppetimar gjennom måneden, men noko redusert grunna ferieavvikling. Følg med på facebook sida vår: fitjar treningssenter og lik/kommenter gjerne på dei timane du ynskjer og være med på.

Innmelding i juli måned: ta kontakt pr SMS til 97 69 72 66 / kontortider vil være redusert grunna ferieavvikling.

Me minnar også om gladnyheten; Fitjar Treningssenter skal utvide lokala sine etter ferien - mykje nytt og større areal!
Som følge av den store utvidelsen vil me også måtte auke treningsavgifta med 10% for alle medlemskap, me håpar at dette er forståelig for våre lojale kundar. Alle medlemmar vil bli varsla pr e-post i god tid.