Midtfjelletdagen kommande laurdag 9.september

Sett av dagen!

Midtfjelletdagen på Fitjar, (Stord) blir i år arrangert for 4 gong. Dagen består av mange aktiviteter som Møllesprinten , Orientering som samlet 100 deltakere i 2016, Det er turmarsj på 4,4 km og det er motbakkeløpet «Først til mølla» . Det er også satt opp ein mosjonsklasse som går likt med først til mølla, da uten tid. Her er det også premiering til alle deltakere.

Formålet er å få flest mulig folk til fjells og virkelig skape ei ramme når motbakkeløperne går i mål på toppen (B12).

Her har Eli Anne Dvergsdal vunnet 2 av 3 starter, var skadet i fjor , då Anita Håkenstad Evertsen stakk av med seieren og 10.000 kroner. På herresiden er Torstein Tengsareid løyperekordholder på fantastiske 19.12 på 4,4 km motbakke og han står med 2 seirer på sine to starter. I fjor var det Stord`s Tom Erling Kårbø som kunne innkassere 10.000 blanke kroner. Det er forventet at både Eli Anne og Torstein dukker opp på årets løp ilag med mange andre svært dyktige løpere. Det er også egen premieringsklasse for lokale løpere. Løpet samler ca 60 – 70 løpere og lokker med flotte premier i mange klasser. Fitjar Idrettslag står for arrangementet og gjennomføring der Midtfjellet Vindkraft er oppdragsgiver og felles mål er å få alle til fjells denne dagen og også ha masse aktiviteter på toppen der løperne kommer i mål. Her nevnes gratis pølser, is, kaker, vafler, saft og kaffi, musikk, aktiviteter.

Påmelding til Møllesprinten v/orientering: http://eventor.orientering.no/Events/Show/7556?

Påmelding til Motbakkeløpet: https://goo.gl/TvEek3

For meir info angåande dagen kikk gjerne innom Midtfjelletdagen 2017 under kategorien arrangement på nettsida vår, ellers er det mykje aktivitet på FB: midtfjelletdagen

Velkommen! 

Grasrot fra Norsk Tipping

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift