Antidopingdag

Fitjar Idrettslag , Fitjar Idrettsråd, Fitjar vidaregåande skule, Rimbareid ungdomsskule og Arbeidsguppe SLT står saman om å arrangerer antidopingdag i Fitjar Kultur og Idrettsbygg, 12. november.

Vi får besøk av Jan de Lange frå Antidoping Norge som er ein veltalande og framifrå foredragshaldar på dette området. Alle elevar i ungdomsskulen samt vidaregåande skule vil vera samla i Fitjar Kultur og Idrettsbygg på dagtid med foredrag. I ettermiddagsøkta ønskjer ei å å samla trenarar, gymlærarar, helsesøstre, foreldre og ungdom.

Jan de Lange vil ha fokus på estetisk kroppspress, «skinny-fit-bølgja» og snarvegar som kan freista i trening.

Tidspunkt:
Rimbareid skule 10-11.30