Kjekt på Bendit-cup

Solid IL arrangerer sin årlige Bendit-cup denne helgen, og Fitjar IL er også i år representert med flere lag fra de yngre klassene.

Fitjar IL hadde med mange lag som stilte på den årlige Bendit- cupen som arrangeres av Solid IL. Cupen arrangeres over to dager hvor 5er kamper ble spilt lørdag 05.04 og 7er kamper spilles søndag 06.04. Fitjar IL utmerket seg med både mange spillere og gode resultater.

 

Blant de yngste var gutter født 2007 som hadde sin første fotballcup i dag. De stilte med hele 20 spillere. Spillerne var fordelt på tre lag hvor to av lagene spilte sine kamper på formiddagen og et lag spilte sine kamper på ettermiddagen. Det siste laget hadde navnet Fitjar G7-3 som er avbildet. Fra venstre Kristoffer Stokken, Erik Helland Gjøsæther, Leander Helland, Sondre Olai Aarskog, Daniel Marszalek, Marius Pedersen og Markus Thomassen. Som man kan se så var stemningen god. Motstanderne deres var Os, Bremnes og Solid. Det endte med to seire mot henholdsvis Os og Solid og et knepent tap mot Bremnes. Kampene gav mersmak for guttene, og etter å ha mottatt flotte premier på premieutdelingen gleder alle seg til neste kamp. Det er kjekt å se så mange unge ivrige fotballspillere fra Fitjar, og forhåpentligvis vil vi se mange av dem igjen på A-laget til Fitjar om noen år.   

Grasrot fra Norsk Tipping

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift